Vremenska prognoza:
 
Konvertor valuta:
Linkovi

Izleti

GUSARSKA NOĆ U KANJONU RIJEKE CETINE - Stoljetna gusarska tradicija učinila je Omiš prepoznatljivim turističkim biserom smještenim u srcu Dalmacije između Splita i Makarske rivijere.
Evocirajući sjećanja bogate gusarske povijesti XII, XIII i XIV stoljeća sežemo do gospodara Omiša, knezova Kačića kojima se plaćao danak za sigurnu i na taj način jedinu moguću plovidbu tim dijelom Jadrana.
Glavna je gusarska baza bila rijeka Cetina sa svojim otokom ispred Kaštil Slanice gdje će se održati završni dio gusarske noći uz bogati program i gusarsku večeru.

VOŽNJA BRODICOM - Ovaj izlet uključuje vožnju malim brodicama kanjonom rijeke Cetine od njenoga ušća do izletišta Radmanove Mlinice. U izletištu možete uživati u dobroj hrani, netaknutoj prirodi rijeke Cetine, šetati se ili kupati u kristalno čistoj rijeci. Slijedi povratak u grad Omiš. Predivni kanjon rijeke Cetine stvara nezaboravni ugođaj svakom posjetitelju.
Izlet je poludnevni.

RAFTING NA CETINI - Svakodnevno organiziramo spuštanje raftovima na rijeci Cetini od Slimena do izletišta Radmanove Mlinice. Spust traje 3 - 4 sata u dužini od 10-ak km. Ovo je najbolji način za upoznati kanjon rijeke Cetine, vodopade i bujnu vegetaciju koja je okružuje. Svi oni željni avanture i netaknute prirodne ljepote zaista će uživati. Cijelo vrijeme su uz vas naši iskusni skiperi.

IZLET NA BRAČ Organiziramo izlete brodom na obližnji otok Brač. Polazak je brodom iz gradske luke u Omišu. Razgledavanje panorame malih otočkih mjesta, uz ugodne zvukove dalmatinske pjesme te pečenu ribu i domaće vino podsjeća na drevnu gusarsku tradiciju. U odabranom mjestu imate vremena za razgledavanje, sunčanje i kupanje.